AKTIEHANDEL E-BÖCKER


Välkommen till Biblioteket!

Nedan ser Ni en kort beskrivning för varje bok och vad den kostar. Klicka på texten "Läs mer och Köp" för att få mer detaljerad information om vad boken innehåller och det är även där du lägger din köporder.

Svårare än så är det inte, lycka till!



___________________________________________________________

David Roy`s Best Penny Alerts


Ett väldigt enkelt system som passar nybörjare perfekt. Det enda du egentligen behöver göra är att bevaka din E-mail. Därefter kommer du få exakta instruktioner i din mail om när du ska köpa, vart du ska lägga din stopp-loss och när du ska sälja. Systemet bygger på att alla affärer sk "Trades" som David Roy gör skickas ut till dig. Han gör jobbet och det enda du behöver göra är att följa hans fotspår. 60 Dagars öppet köp!

Läs mer och köp 97 $ (Engångsavgift)

____________________________________________________________________



Dow Jones Never Lose Trade

Lär dig att tjäna pengar på den Amerikanska Dow Jonesbörsen på ett enkelt och 100% säkert sätt. Detta system är helt manuellt, det betyder att du har full kontroll över vad som händer och behöver inte oroa dig för att bli "blåst" på pengar av sk "scam robots". Du får full support, alltifrån att starta upp ditt system till kontinuerliga tradingtips. 60 dagars öppet köp!

Läs mer och köp 97$ (engångsavgift)

______________________________________________________________






Secrets of succesful Traders

Secrets of Succesful traders innehåller många sidors information, enkelt förklarat i bilder och med exempel på hur du kan tjäna riktigt stora summor på Aktiehandel. Skaparen har t om gått så långt att om du inte tjänar pengar på detta system får du 200 Dollar tillbaka. Dessutom får du med 8 st Ekonomiböcker Helt gratis!

Läs mer och köp 49$ (engångsavgift)

_____________________________________________________________________________________





Swingtraderguide.com


Om du inte har tid att sitta och "trada" varje dag så är Swingtrading ett bättre alternativ. Den här E-boken lär dig allt du behöver veta om Swingtrading. Dessutom följer det med mycket extramaterial i form av Videos, nio st ekonomiböcker och fri Email-support. Längst ner på swingtradergudie hittar ni skaparens blogg vilken kan vara intressant att läsa. 60 dagars öppet köp!

Läs mer och köp 97$ (Engångsavgift)

____________________________________________________________________





Stock Market Trading Course


Den här E-boken är perfekt för dig som är nybörjare och vill veta mer om börsen och hur man tjänar pengar på att köpa/sälja aktier. Boken går igenom Grunderna, Marknaden, Verktyg, Strategier, Teknisk Analys, Fundamental Analys m.m... Ett stort plus är att den bara kostar 19.99$!

Läs mer och köp 19.99 $ (Engångsavgift)

____________________________________________________________________


Ultimate Tradingsystems 2.0


En E-bok på 56 sidor som enkelt förklarar hur du gör vinster på börsen. Allt du behöver veta för att börja handla på börsen finns i denna boken, saker som tradingpsykologi, när du ska gå in/ur marknaden, hur du mazimerar vinsterna och minimerar förlusterna, integrerar handeln med ditt "riktiga" jobb osv.. Endast 7 Dollar!

Läs mer och köp 7$ (Engångsavgift)

____________________________________________________________________





Short Swing Trading
Ännu en Swingtradingbok. I swingtrading brukar man oftas ligga i position mellan 1-10 dagar men man kan även ligga kvar i flera veckor, perfekt för dig som även har ett vanligt jobb att sköta. Detta är en mycket populär bok som redan har sålts i flera tusen exemplar i över 50 länder. Du lär dig att tjäna pengar på börsen även när den går ner, när du ska gå in/ur position, riskhantering m.m.. En bonus är att du får med 2st till E-böcker! (Introduction to forex och Daytrading Mind). Dessutom ingår 1 månads fri Support.

Läs mer och köp 97$ (Engångsavgift)
____________________________________________________________________